TRAINING VOOR MENS & HOND

Deluxe Designer Treat and Ball Bag

 

 

Dit ideale trainingstasje wordt met een klip eenvoudig aan je broek of broeksriem bevestigd. Ook kun je het in de zak van de jas stoppen en hoef je zodoende niet de vettige of natte beloningen in je jaszak te stoppen. Het kan open en dicht gemaakt worden met een trekkoord.

verkrijgbaar in jeansblauw, khaki en rose

prijs   9,95

 

Quick access treat & training bag

 

Doxtasy Quick Access Treat & Training Bag

Dit geweldige trainingstasje gaat met 1 handeling open en ook weer dicht.  Heel snel en efficient dus.  De sluiting is een soort metalen clip die open blijft staan  en met een tikje weer dichtklapt. Een must voor iedereen die met de hond gaat trainen. Het tasje wordt geleverd met een nylon band die om het middel bevestigd kan worden. 

verkrijgbaar in rood en zwart

prijs medium   12,95 

 

Leash bag

 

Dit is een ideaal tasje dat eenvoudig vast te maken is aan elke lijn. In het tasje passen sleutels, geld, opruimzakjes etc. Zo is altijd alles bij de hand. Vooral in de zomer ideaal als je geen kleding met zakken aan hebt.  

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs medium   5,95 

 

Agility Course 

 

 

Agility/Behendigheid is een sport die eenvoudig en geleidelijk te leren is, waarbij men zelf het tempo kan bepalen en op eigen tijden kan trainen met de Agility-thuisset. De set is compact op te bergen en eenvoudig schoon te maken. De set bevat de volgende onderdelen: zig/zag paaltjes, spring palen, open tunnel, pause-blok, start/finish lijn, stopwatch & winnaar, gebruikersinstructie en wedstrijdregels.

Een product dat veel plezier geeft voor baas & hond!

prijs   74,95                                      

 

Fill and Freeze 

 

De Fill and Freeze is een ijsbot om de hond bezig te houden gedurende warme dagen. Het kan gevuld worden met water gemengd met wat de hond dan ook maar lekker vind. Daarna wordt het bot in de vriezer gelegd en klaar is het Ijsbot. Door kleine gaatjes bovenin het bot komt de koude, ontdooide vloeistof langzaam vrij. Een interessant en intrigerend speeltje voor honden. Het ijsbot is gemaakt van veilige kunststof en wordt geleverd met een trechter. Het bot is geschikt voor veelvuldig gebruik maar niet geschikt voor echte slopers.

medium LxBxH is 14x4x3 prijs  5,95

large LxBxH is 19x6x4 prijs   9,95