OUTDOOR VOOR MENS & HOND

Scalibor anti-teken/vlooien/zandvliegjes

 

Ter bestrijding van teken, bloedzuigen door zandvliegen en tegen de hartwormug.
Werkzame stof: deltamethrin.
Werkingsduur: waterproof en 5-6 maanden bescherming als de band continu gedragen wordt.
Minimale leeftijd: vanaf 7 weken.

(op maat te knippen)

prijs large   23,95 halsomtrek 0-65 cm

prijs small   22,95 halsomtrek 0-49 cm

 

 

 

perfect om de hond in de auto en op vakantie te beschermen tegen oververhitting

Aqua Cool Keeper MAT &

HALSBAND 

 

De Aqua Coolkeeper MAT is speciaal bedoeld om dieren comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. De koelmat is een dik katoenen mat waarin koelkristallen zijn verwerkt. Deze speciaal ontwikkelde kristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begin grootte. De mat dient te worden ondergedompeld in koud water, en moet daar ongeveer 10 minuten in blijven liggen. Als de kristallen zijn volgezogen met water hebben ze een verkoelende eigenschap. De mat is na het inweken dan ook opgezet en lekker zacht. Een volgezogen mat behoudt zijn verkoelende eigenschappen tussen de 2 en 10 dagen, afhankelijk van de warmte buiten waardoor de kristallen hun water laten verdampen. De mat kan keer op keer gebruikt worden. Alle Aqua Coolkeeper koelprodukten worden geleverd met zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing

De aqua coolkeeper HALSBAND. Het bijzondere aan deze coolkeeper is dat de gewone halsband er doorheen kan. Ondanks dat hij zich volzuigt met water voelt hij na een uurtje weer droog aan. De halsband koelt de nek van het dier een daardoor de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen.Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de coolcollar en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het gehele lichaam afkoelt.De halsband kan keer op keer worden gebruikt en voor snel gebruik kan hij ook in de diepvries worden gelegd.

kleur: blue western, camouflage, red western, royal blue, stars & stripes.

Prijzen Aqua Coolkeeper Halsband:

XXS 22 x 2 cm prijs   7,95

XS 27 x 2 cm prijs   8,95

S 40 x 3 cm prijs   12,95

M 50 x 4 cm  prijs   13,95

L 60 x 5 cm prijs   14,95

XL 70 x 6 cm prijs   15,95

XXL 80 x 7 cm  prijs   16,95

kleur: blue western, camouflage, red western, royal blue, stars & stripes.

Prijzen Aqua Coolkeeper MAT:

S 20 x 33 cm prijs   24,95 

M 33 x 56cm  prijs   34,95 

L 56 x 81 cm prijs   47,95 

XL 88 x 63 cm prijs   57,95 

XXL 100 x 80 cm  prijs   79,95

Bottle 'n Bowl - Drink en Voerbak

 

 

De bottle & bowl is een handig geisoleerd draagtasje voor water voor mens en dier. Het tasje wordt geleverd inclusief een opvouwbaar nylon waterbak en een verstelbare schouderband. Op het tasje zit een handig opbergzakje voor sleutels e.d. Mens en hond kan zo tijdens de wandeling zijn eigen dorst lessen.

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs   17,50

Dispose a Bowl - Wegwerp Drink/Voerbak

 

 

De dispose a bowl bakken zijn super compacte plastic voer/water bakken. Altijd handig om bij je te hebben, in de auto, je broekzak, jas, tas of zelfs portemonnee. Er zitten 3 stuks in 1 verpakking. Geschikt voor kleine en middelgrote honden of andere dieren natuurlijk. 

lengte/breedte/hoogte is 13cm/13cm/9cm

prijs   3,95

 

Grooming  Bag 

De grooming bag is speciaal ontwerpen om dier-verzorgingsproducten, groomingsproducten, medicijnen of andere artikelen goed georganiseerd op 1 plaats bij elkaar te houden.Met meer dan 18 vakken is deze tas ideaal voor thuis,hondenshows,onderweg op reis en voor iedereen die zich intensief met dieren bezig houdt (dierenartsen,trimmers,dierenambulance) en dus vaak veel verschillende spullen mee moeten nemen onderweg.

verkrijgbaar in medium LBH 36 x 18 x 28 cm en              large LBH 41 x 22 x 31 cm

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs medium   59,95 en large  69,95

Leash bag

 

Dit is een ideaal tasje dat eenvoudig vast te maken is aan elke lijn. In het tasje passen sleutels, geld, opruimzakjes etc. Zo is altijd alles bij de hand. Vooral in de zomer ideaal als je geen kleding met zakken aan hebt.  

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs medium   5,95 

 

 

Joggers handsfree waist pack

DE oplossing voor handsfree wandelen met je hond. Deze band wordt gedragen om het middel en is perfect voor wandelen en joggen met je hond. In de band zit een opbergvak voor een fles water en er zit een speciaal vak in  voor een kleine flexi. Bij deze gordel zit een gratis port a bowl (opvouwbare drink/voerbak).  

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs   24,95 

 

 

Hydration on the Go

H2O on the go! Deze dogpack is voor de echte sportievelingen. De ideale manier om water mee te nemen tijdens een lange wandeling. Het is een rugzak met daarin een flexibel waterreservoir met een slangetje eraan. De hond draagt dus op zijn rug een zak met water. Bij dorst hoeft u dus alleen maar het kraantje aan de waterzak open te draaien en uw hond kan drinken.De waterzak zorgt voor een perfecte verdeling van het gewicht en is daardoor zeer comfortabel en hij kan zich er vrij in bewegen zonder hinder van klotsende flessen e.d. In deze rugzak is ook nog ruimte voor andere zaken zoals eigen spulletjes of lekkers voor onderweg.  

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs medium  29,95 

prijs large   34,95 

 

No spill port a bowl

 

 

Dit is een opvouwbare water/voerbak met trekkoord van zeer sterk en krasvast 600 denier nylon. Ideaal voor het vervoeren van water.  

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs   7,95 

 

Port a bowl

 

Dit is een opvouwbare water/voerbak van zeer sterk en krasvast 600 denier nylon. Maat medium is geschikt voor alle honden klein tot middelgroot, maat large is geschikt voor grotere honden. Uiteraard is deze bak wasbaar in de machine tot 30 graden.

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart

prijs medium 6,95                                       prijs large   7,95

 

 

 

Backpack

Hondenrugzak van zeer sterk 600 denier nylon.De rugzak bestaat uit twee delen, een tuig en de afneembare tassen. Op deze manier kan het gewicht van de tassen eenvoudig van de hond afgehaald worden als er even wordt uitgerust tijdens een wandeling. De rugzak heeft grote zakken aan weerszijden waarin de hond zijn eigen spullen kan dragen. Bovenop de rugzak zit een handig vak om de lijn in op te bergen.De hond kan ook zijn eigen kleed dragen, dat kan opgerold bovenop de rugzak bevestigd worden. 

verkrijgbaar in blauw, groen, rood en zwart en in de maten small, medium, largen en extra large

Small - ruglengte rugzak 24 cm - lengte midden rug naar beneden is 17 cm, prijs small   49,95

Medium - ruglengte rugzak 30 cm - lengte midden rug naar beneden is 25 cmprijs medium   59,95

Large - ruglengte rugzak 41 cm - lengte midden rug naar beneden is 31 cm,  prijs large   69,95       

XLarge - ruglengte rugzak 38 cm - lengte midden rug naar beneden is 36 cm,  prijs xlarge   79,95 

 

Life Jacket 

High Performance professioneel zwemvest voor honden. Te gebruiken tijdens watersport, op de boot, outdoor bezigheden en andere activiteiten met de hond. Het biedt de hond steun tijdens het zwemmen door op het gewicht afgestelde drijfvermogen. In felgekleurd design met reflecterende strip voor goede zichtbaarheid. Het zwemvest is van zacht materiaal en daardoor comfortabel voor de hond. Het is verkrijgbaar in 5 maten en er zit een duidelijke uitleg bij. 

XS 0-8 kilo 38-48 cm borstomvang 

prijs  24,95      

S 7-11 kilo 48-61 cm borstomvang 

prijs   29,95     

M 9-22 kilo 56-74 cm borstomvang 

prijs   34,95     

L 18-32 kilo 66-89 cm borstomvang 

prijs   42,95

XL 35-50 kilo 79-107 cm borstomvang 

prijs   49,95     

 

Pet Pillow 

 

 

 

De Pet Pillow is een heus hoofdkussen voor honden! Honden liggen graag met hun hoofd ergens op. Dit zachte kussentje is speciaal gevormd om het hoofd van honden op een speciale manier te ondersteunen.

kleur bruin, creme of zilvergrijs

prijs small   5,95   large    11,50                

 

Let's Go Halsband 

 

Lichthalsband met rondom knipperende LED lichtjes over de gehele lengte van de band, met daarnaast nog over de gehele lengte van de halsband twee reflecterende strips. De halsband is zichtbaar tot op 450 meter afstand, is waterdicht en werkt meer dan 200 uur op 1 AAA-batterij. Aan de halsband zit een D-ring voor een penning en een D-ring voor de lijn aan te bevestigen. De lichtband wordt geleverd inclusief batterij, maat 21-30 wordt geleverd met knoopbatterij.  

XXS 21-30 cm prijs   11,95

XS 25-35 cm prijs   14,95

S 35-40 cm prijs   14,95

M 40-47 cm prijs   14,95

L 47-53 cm  prijs   15,95 

XL 53-60 cm prijs   15,95 

XXL 60-66 cm prijs   15,95